Connect with us

Hvad søger du?

Har du styr på dine leverandører?

Leverandørhåndtering

Har I styr på jeres leverandører og partnere?

Det kan vi hjælpe med.

Har I styr på jeres leverandører og partnere?

Det kan vi hjælpe med.

De fleste af os har prøvet det: Et samarbejde med en leverandør, der ikke gik helt, som det skulle, og som måske endda stak af og ud af jeres kontrol.

Vi har mange års erfaring med at håndtere leverandører og eksterne partnere indenfor digital udvikling og teknologi i mediebranchen, og vi stiller nu den ekspertise til rådighed.

Vi stiller ikke krav til typen af samarbejde. Det kan være i forbindelse med et opgraderings- eller redesignprojekt, et skift til en ny leverandør (på for eksempelvis nyhedsbreve) eller et fast samarbejde, I har med en leverandør eller ekstern partnere.

Det vil sige, at du kan få os med på holdet. Enten helt fra start, når I vælger leverandør, undervejs – eller når platformen brænder. Det bestemmer I helt selv, selvom vi naturligvis synes, det giver mest mening at være med så tidligt som muligt.

Se os som din uvildige medspiller, der gerne vil hjælpe dig med at lykkes – ud fra de parametre og succeskriterier, du arbejder ud fra.

Vi tilbyder dog ikke blot at holde en leverandør i kort snor. Vi kommer også til at stille krav til dig som medie, virksomhed eller organisation samt til den kommunikation og dokumentation, du stiller til rådighed. Det gør det lettere at være leverandør, og det giver et bedre samarbejde og resultat.

Nogle ville måske kalde det eksternt rettet projektledelse eller bistand. Vi har valgt at kalde det noget andet – pointen er, at vi kun er der for at hjælpe dig.

 

Er du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig?
Skriv til lars@willmore.dk