Connect with us

Hvad søger du?

Om Willmore

Vi elsker at udvikle virksomheder sammen med vores kunder, der helst ikke skal se os som en leverandør, men gerne på samme måde, som vi betragter dem, nemlig som kommercielle partnere.


Læs også om vores rådgivning og udvikling af medier


Vi tror på at vinde sammen, med fælles risiko og fælles upside, og sætter derfor en ære i at have langsigtede relationer, med håndgribelige resultater og dokumenteret effekt til følge.

Det ligger i vores Willmore DNA altid at kunne anvise løsninger, når virkeligheden byder på kommercielle udfordringer og manglende forståelse af produkt, markedet og brugerne, som vi oftest kender som læsere.

Vi ved at ekspertise kommer med gentagelser, og derfor ligner mange af vores kommercielle partnere hinanden, til gensidig gavn for sparring og resultater.

Uanset om vi engagerer brugere, rådgiver om forretning eller sælger abonnementer, stillingsopslag eller bannerannoncer, ved vi, at den journalistiske integritet er afgørende for den langsigtede succes. Vi tror på, at fremtiden tilhører dem, der forstår deres brugere – og ikke kun ved, hvad de vil have men også hvorfor.

Så tøv ikke med at tage fat på os, hvis du har ramt en blindgyde eller bare vil mere med din forretning.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi arbejder med:

  • B2B-abonnementssalg
  • Salg af stillingsopslag
  • Salg af bannerannoncer
  • Kommerciel udvikling
  • Digital brugeradfærd

Ring til os på 71 96 96 84