Connect with us

Hvad søger du?

Tidligere arrangementer

Giv din organisation større gennemslagskraft

Kursus d. 27. april: Mød toprådgivere og praktikere fra danske organisationer og skærp din organisation-mediers gennemslagskraft.

Mød toprådgivere og praktikere fra danske organisationer, skærp din organisation-mediers gennemslagskraft og få sparring med de udfordringer, der er ved at fungere i en politisk organisation.

👉 Slår dine organisationsmedier igennem?

👉Kan du flytte din organisation gennem dine medier?

👉Hvordan gør du det, mens du bevarer fagligheden og integriteten intakt?

Kom til kursus d. 27. april kl. 09 – 15.30 og få værktøjer til at skærpe dine organisations-mediers gennemslagskraft blandt medlemmerne, i offentligheden og i den politiske interessevaretagelse. 

”Det har været vildt givende at få input til, hvordan jeg fremadrettet kan arbejde mere målrettet og strategisk med kommunikation.”

Maria Sejersten Jeppesen
Journalist & kommunikationsansvarlig, Malerforbundet


Tidspunkt: Torsdag d. 27. april, 09:00 – 15:30
Sted: (foreløbigt) Willmore, Ryesgade 106A, 2., 2100 København Ø
Pris: 2.900 kroner pr. person ex moms – med fuld forplejning


Det får du med hjem:

  • Inspirerende oplæg om, hvordan I som organisation kan etablere eller agere som et professionelt medie i en politisk kompleks hverdag
  • Konkrete redskaber til at agere som medie med udgangspunkt i brugernes behov
  • Råd og sparring om at fungere i en politisk organisation
  • Sparring og øvelser fra eksperter og andre i din situation

Dem møder du

Anders Troels Damgaard

Kommunikationschef BUPL

Anders vil fortælle om hvordan pædagogernes fagforening gennem mange års arbejde i organisationen, med medlemmerne og med offentligheden formåede at sætte minimumsnormeringer på dagsordenen. Dermed sikrede de en af de største falgie politiske sejre gennem mange år.

Brian Pabst

Redaktør, Faglige Seniorer

Faglige Seniorer er en organisationer, der har opnået stor udbredelse og gennemslagskraft ved at udvikle et digitalt nyhedsbrev baseret på en klar forståelse af brugernes behov. Brian og Susanne, der har lagt navn til nyhedsbrevet, vil fortælle om, hvordan de når deres medlemskreds.

Jakob Sand Kirk

Strategisk rådgiver, facilitator og underviser

Jakob Sand Kirk har mange års erfaring med organisationsudvikling, politik og strategi i fagbevægelsen, arbejdsmarkedspension og almen boligsektor. Jakob er erfaren netværksfacilitator og underviser blandt andet i strategi i politiske organisationer og politisk interessevaretagelse.

Lasse Charley Pedersen

Head of Creative, Partner, Willmore

Lasse Charley Pedersen, tidligere redaktør ved blandt andet DR og Ekstra Bladet, har produceret prisvindende tv-programmer og udvikler og producerer lyd- og videoformater for en række organisationer. Lasse har hjulpet en stribe medier med at formatere og systematisere deres indhold.


”Det var en meget inspirerende og lærerig kursusdag, som også gav tid til refleksion og vidensdeling med de andre kursister.”

Benjamin Rothenborg Vibe,
Journalist, Dansk El-Forbund


Tidspunkt: Torsdag d. 27. april, 09:00 – 15:30
Sted: (foreløbigt) Willmore, Ryesgade 106A, 2., 2100 København Ø
Forplejning: Fuld forplejning
Pris: 2.900 kroner pr. person ex moms

Vi forholder os retten til at aflyse 10 dage inden kursus ved for få deltagere. Og det er gratis at framelde sig, hvis det sker 10 hverdage inden kurset. Herefter kan beløbet ikke refunderes.

Tilmeld dig:

Lukket for tilmeldinger.

Andet du kan læse:

Nyheder

Politiken Nicher åbner op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Artikler

Medier har længe udgivet nyheder i en nærmest endeløs strøm. I en gratis, annoncebaseret verden, hvor klik bestemmer, kan det give mening. Men sådan...

Case

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.

Strategi

Som abonnementsmedie er du nødt til at lade folk prøve dit indhold. Men ikke nødvendigvis alt dit indhold.