Connect with us

Hvad søger du?

Tidligere arrangementer

Få mere ud af dine medier

23. maj kl. 15.30: Sand Kirk Aps og Willmore inviterer til gratis fyraftensmøde om, hvordan vi som virksomheder og organisationer kan få mere ud af vores medier.

Jakob Sand Kirk og Willmore inviterer til gratis fyraftensmøde d. 23. maj kl. 15.30 i København.

Mandag d. 23. maj kl 15.30 inviterer Sand Kirk Aps sine samarbejdspartnere og sit netværk til fyraftensmøde med fokus på, hvordan vi som virksomheder og organisationer kan få mere ud af vores medier.

Her vil du møde Susanne Fasting, Brian Pabst og Palle Smed fra Faglige Seniorer, der vil fortælle om, hvordan de har opbygget et stærkt nyhedsbrevsbaseret medie. 

Mens Lasse Charley Pedersen, der er kreativ direktør i Willmore og tidligere redaktør ved blandt andet DR, TV2 og Ekstra Bladet, vil holde et oplæg og vise eksempler på, hvad det indebærer at tænke og agere som medie, når man er en organisation.

Endelig vil Jakob Sand Kirk sætte fokus på de særlige udfordringer og muligheder, der er ved at leve som medie inde i en politisk organisation.

Vi håber, du har lyst til at deltage i fyraftensmødet, der afholdes hos Willmore og Sand Kirk på Ryesgade 106A, 2. sal.


Tidspunkt: mandag d. 23. maj, klokken 15:30
Sted: Ryesgade 106A, 2. sal, 2100 Østerbro
Forplejning: Fuld forplejning
Pris: Gratis, men tilmelding påkrævet


Tilmeld dig:

Andet du kan læse:

Nyheder

Politiken Nicher åbner op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Artikler

Medier har længe udgivet nyheder i en nærmest endeløs strøm. I en gratis, annoncebaseret verden, hvor klik bestemmer, kan det give mening. Men sådan...

Case

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.

Strategi

Som abonnementsmedie er du nødt til at lade folk prøve dit indhold. Men ikke nødvendigvis alt dit indhold.