Connect with us

Hvad søger du?

Tidligere arrangementer

Morgenmøde: AI i mediernes dagligdag

27. april kl. 9:00: Mød forsknings- og innovationschef for Ekstra Bladet og Head of AI & Data Analytics for Alexandra Instituttet

Media City Odense og Willmore inviterer til gratis morgenmøde 27. april – 9.00 til 10.30 i København.

Vi lever allerede i en tid, hvor AI og maskinlæring drastisk forandrer vores liv. Få steder mere end hos medierne. Men hvad betyder det egentlig?

Vi dykker ned i helt konkrete processer og muligheder, der enten allerede er hverdag eller kan blive det lige om lidt. Samtidig giver vi et bud og en tidshorisont for nogle af de helt store landvindinger, vi for eksempel alle venter på: den velfungerende automatiske oversættelse.

For hvad kan man gøre, hvad er der at vinde, og hvilke udfordringer kommer vi til at møde med AI og maskinlæring? Vi gennemgår de nyeste eksempler og hører fra to af de vigtigste aktører på området:

Læs mere om oplægsholderne herunder.

Det gratis morgenmødet bliver holdt på Ryesgade 106A, 2. th., 2100 København Ø, d. 27. april – 9.00 til 10.30.

Dem møder du:

Kasper Lindskow

Forsknings- og innovationschef, Ekstra Bladet

I spidsen for et af de største projekter om brug af kunstig intelligens til anbefalingsalgoritmer samt forståelse og generering af nyhedsartikler står Ekstra Bladets forsknings- og innovationschef, Kasper Lindskow. Med sit store videnskatalog og med hands on eksempler fortæller han, hvordan de helt konkret implementerer den nye teknologi, hvad Ekstra Bladet bruger det til, og hvad fremtiden kan byde

Jens Kaas Benner

Head of AI & Data Analytics, Alexandra Instituttet

Hvad bliver der arbejdet på inden for kunstig intelligens og AI på nuværende tidspunkt, hvor langt er vi kommet, og hvor er vi på vej hen? Det er tre vigtige spørgsmål, som Jens Kaas Benner kommer og fortæller om. Han leder bl.a. et AI team, der er i gang med at udvikle en ny robot-redaktør for forlaget Egolibris. Men kan det virkelig passe, at kunstig intelligens nu kan spotte den næste bestseller-roman?

Tilmeld dig:

Andet du kan læse:

Nyheder

Politiken Nicher åbner op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Artikler

Medier har længe udgivet nyheder i en nærmest endeløs strøm. I en gratis, annoncebaseret verden, hvor klik bestemmer, kan det give mening. Men sådan...

Case

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.

Strategi

Som abonnementsmedie er du nødt til at lade folk prøve dit indhold. Men ikke nødvendigvis alt dit indhold.