Connect with us

Hvad søger du?

Platform

Hvad enten du skal tjene penge på dit indhold eller udkomme gratis, har du brug for et robust setup, hvor tingene taler sammen og arbejder for dig.

Alle kan købe en hjemmeside, installere WordPress på den og udgive indhold. Ligesom alle kan starte et nyhedsbrev på MailChimp og udgive dér.

Kunsten er at få systemerne til at spille sammen, så det bliver til mere end links til artikler i en mail og tilmeldingsformularer på en hjemmeside.

Det er her, vi kommer ind i billedet med vores platform til medier og udgivere. Vi sørger for, at systemerne taler sammen, så du som udgiver har mindre arbejde og kan udgive bedre indhold.

(Vi har for eksempel hjulpet redaktører, der selv skulle oprette nye abonnenter som nyhedsbrevsmodtagere.)

Styr på brugere og abonnenter

Med i vores setup får du også et stærkt og brugervenligt medlemssystem, der taler flydende sammen med de andre systemer.

Du har nemt styr på, hvem der er betalende abonnenter og gratisbrugere. Det får du gavn af, hvis du vil udsende et nyhedsbrev kun til dine betalende abonnenter.

Du får også muligheder, som ellers kun er større medier forundt. For eksempel kan du have flerbruger-adgange, hvor en virksomhed måske køber adgang til 5 brugere. Vi kan endda gøre det så smart, at virksomheden selv styrer, hvem de fem brugere er.

(Tro os, det er tid, du og vi gerne vil spare.)

Vi integrerer naturligvis også med CRM (vi bruger selv HubSpot), så der er styr på eksisterende og – især – kommende brugere og kunder.

Analyser gør dig klogere

Men en ting er at have de rigtige systemer, og at de snakker sammen. Du er nødt til at vide, om du udgiver det rigtige.

Vi bruger statistikværktøjet Plausible, der tager udgangspunkt i det digitale privatliv og blandet andet måler uden cookies. Derfor ved du, at du måler alle dine besøg.

Det betyder også, at du ikke kan måle i samme  dybde, som du måske kender fra Google Analytics, men du måler det, du har brug for at vide.

Derudover tilbyder vi også løbende analyser og rapportering i forskellige former. Så ved du hele tiden, at du udgiver det rigtige indhold – og vi sparrer gerne med dig på din (indholds)strategi.

Du er ikke alene

Vores platform kører allerede under en række danske nichemedier. Det vil sige, at du får andre at sparre med, og når vi udvikler nyt på et af medierne, kommer det jer andre tilgode.

Vi udbygger løbende og har som ambition, at nye sites på vores platform skal kunne noget, de andre endnu ikke kan.

Herefter ruller vi funktionaliteten ud til at komme de andre tilgode også.

Derudover tror vi på at bruge eksisterende integrationer og ved, hvilke der virker. Det betyder, at hvis du bliver træt af os, kan du tage dit indhold, medie og setup med dig, når du går.

Vil du høre mere?

Skriv til os på platform@willmore.dk, ring på +45 71 96 96 84 – eller udfyld formularen.

Så kontakter vi dig.