Connect with us

Hvad søger du?

Nyheder

Politiken Nicher udvider og vil favne det nære sundhedsvæsen

Politiken Nicher åbner op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Ultimo august 2019 blænder Politiken Nicher op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Som opfølger på de to succesfulde lanceringer Skoleliv og Byrum, kommer nu Politiken Sundhed, der er henvendt til professionelle læsere i den nære sundhedssektor.

Med valget af det nære sundhedsvæsen som omdrejningspunkt befæster Politiken Nicher sin rolle som det førende medie for velfærdsstatens aktører.

Willmores rolle bliver igen at være kommerciel sparringspartner og varetage henholdsvis kundeservice og abonnementssalgsopgaven.

I den forbindelse glæder vi os over nu at servicere tre medier i Politiken Nicher regi, hvilket naturligt giver en række skaleringsfordele.


avatar

Jesper Skeel

Direktør og partner

Andet du kan læse:

Arrangementer

23. november kl. 09: Forårets udsolgte kursus genåbner! Mød rådgiver og arbejdsmarkedskommentator Lawand Namo, Politikens tidligere opinionsredaktør Mads Zacko Teglskov og organisationsudvikler Jakob Sand...

Arrangementer

14. september kl. 09: Mød Lasse Perrild, Jakob Sand Kirk, Lasse Charley og Nicolai Kampmann og skærp din organisation-mediers gennemslagskraft.

Artikler

Medier har længe udgivet nyheder i en nærmest endeløs strøm. I en gratis, annoncebaseret verden, hvor klik bestemmer, kan det give mening. Men sådan...

Case

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.