Connect with us

Hvad søger du?

Nyheder

Forstå dine brugere og løft dit salg og marketing

Lyt til Lars fra Willmore tale om produktudvikling, brugerforståelse, organisering og struktur.

Udgivet 27. maj 2019

Lars K Jensen, associeret partner og chefkonsulent i Willmore, var gæst i Eric Ziengs ‘Help Marketing’-podcast for blandt andet at fortælle om hans syn på produktudvikling og dens rolle i en organisation.

Det blev til en snak om, hvordan god produktudvikling spiller naturligt ind i både salg og markedsføring – samt hvordan det forudsætter, at vi forstår vores brugere.

Det gør Lars blandt andet igennem tilgange som Jobs To Be Done og værktøjer som Value Proposition Canvas.

Lars fortæller i interviewet også, hvordan han gik til organiseringen af alt dette, da han var leder af Infomedias produktudvikling. Det handler om ejerskab, stakeholder management og ikke mindst struktur.

Husk: Webinar til DJ-medlemmer

Hvis du er nysgerrig på at forstå dine brugere og skabe værdi for dem, skal du sætte den 12. juni i kalenderen. Her kører Lars sammen med Casper Klent-Kitenge webinar #2, denne gang med overskriften ‘Skab værdi for dine brugere’.

Bemærk: Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Journalistforbund. Hvis du ikke er medlem, eller gerne vil have oplægget i din virksomhed, kan du kontakte Lars: lars @ willmore.dk.

Lars K Jensen
Lars K Jensen

Associeret partner og chefkonsulent


Hold dig opdateret på forretningsudviklingen i mediebranchen. Følg vores nyhedsbrev, Mediebiz:

Andet du kan læse:

Nyheder

Politiken Nicher åbner op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Artikler

Medier har længe udgivet nyheder i en nærmest endeløs strøm. I en gratis, annoncebaseret verden, hvor klik bestemmer, kan det give mening. Men sådan...

Case

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.

Strategi

Som abonnementsmedie er du nødt til at lade folk prøve dit indhold. Men ikke nødvendigvis alt dit indhold.