Connect with us

Hvad søger du?

KURSUS | Lær af nichemedierne: Skab loyalitet og relevans

SÅDAN FÅR DU SUCCES:

Lær af nichemedierne: Skab loyalitet og relevans

Gå fra nice til need - og skab værdi med dit indhold

Dem møder du:
Tor Arnbjørn, Jesper Skeel og Lars K Jensen

Du lærer om:

To-dages kursus: 22.-23. september 2020

Abonnement og andre indtægter

Willmore, Lavendelstræde 17C, København K

Den journalististiske kerne

9.449 kr. + moms (PU-støtte: 2.600 kr.)

Brugerforståelse

22.-23. september 2020

Willmore, Lavendelstræde 17C, København K

9.449 kr. + moms (PU-støtte: 2.600 kr.)

Du lærer om:

Abonnement og andre indtægter

Den journalististiske kerne

Brugerforståelse

Forretningsforståelse og -udvikling

De seneste år er det blevet tydeligt for alle, at det er svært som medie at leve af annoncer. Derfor fokuserer flere medier nu på abonnenter som indtægt og ser nicheudgivelser som en oplagt måde at forblive relevante.

Det skift kræver en stærk relation til brugerne og abonnenterne eller medlemmerne, så man kan forblive relevant og skabe vigtig loyalitet. Det gælder uanset, om I skal starte et nyt medie eller udvikle og styrke eksisterende indhold og relationer.

På dette kursus bliver du rustet til mediebilledet anno 2020. Du lærer ikke bare grundstenene i forretningsforståelse og -udvikling. Vi går også igennem, hvordan du forstår målgrupper bedre, så du er endnu mere relevant og uundværlig for dine læsere.

Du får også redskaberne til, hvordan du/I bringer jeres indhold i spil, så det hele går op i en højere enhed.

Fra gratister til abonnenter

Sammen med de andre kursister møder du blandt andre redaktør og direktør Tor Arnbjørn fra Science Report, der for tre år siden fik innovationsstøtte. Han kunne godt få læsere men ikke indtægter det første år – og driver nu to succesfulde nichemedier med både solid abonnementsindtægt og produktionsstøtte.

Tor fortæller blandt andet om, hvordan han brugte partnere til at skabe abonnementsforretningen, og hvilke muligheder og bekymringer, det gav i en snæver økonomi.

Til kurset møder du også Jesper Skeel, nu direktør i Willmore, og hører, hvordan han var med til at skabe Altingets store kommercielle gennembrud med flere Gazelle-priser til følge. Jesper deler også ud af de erfaringer, han har gjort sig ved som rådgiver at være hjulpet ved lancering og drift af ti nye abonnementsbaserede nicheudgivelser på tværs af danske mediehuse.

Han taler blandt andet tale om hvilke forudsætninger der skal være på plads for at få en succesfuld abonnementsforretning og hvordan man ellers kan vækste et medie.

Forstå brugerne

Derudover møder du også Lars K Jensen. Lars er blandt landets førende eksperter i digitale medier og udvikling. Du lærer, hvordan du forstår dine brugeres egentlige behov og skaber forbindelse mellem det og jeres indhold. Det er en understregning af en klassisk mediedyd; at lave indhold, der er så godt, at folk vil betale for det. Det kræver dog, at du forstår dine brugere først.

Du kan også læne dig op ad Lars’ indsigt og erfaringer fra den digitale mediebranche, i forbindelse med jeres til- og fravalg af teknologi, systemer og platform.

Vi glæder os til sammen at hjælpe jer og jeres nichemedier videre.

Coronavirus/COVID-19:

Tilmelding og rabat

Hvis din arbejdsplads er medlem af Pressens Uddannelsesfond, får du 2.600 kroner i støtte. I så fald skal du tilmelde dig kurset via Mediernes Efteruddannelse:

Alternativt kan du tilmelde dig herunder ↓

22.-23. september 2020

Willmore, Lavendelstræde 17C, København K

9.449 kr. + moms (PU-støtte: 2.600 kr.)