Connect with us

Hvad søger du?

Jobopslag

Willmore Group søger studentermedhjælper

Jobopslag: Er du interesseret i digitaliseringens udfordringer og muligheder i mediebilledet? Så er det måske dig, vi leder efter som studentermedhjælper. Læs mere her

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med digitaliseringens udfordringer og muligheder i mediebilledet? Er du tiltrukket af en bred vifte af opgaver med rig mulighed for, at du sætter dit eget præg på projekter? Så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper hos Willmore Group.

Willmore Group er et medieudviklingshus med en voksende team, der hjælper både organisationer, virksomheder og medier med at udkomme, styrke og skærpe deres indhold til den stigende digitale verden.

Vi leder efter en studerende, der interesserer sig for udviklingen af det 21. århundredes fjerde statsmagt.

Arbejdsopgaver:

Opgaverne er diverse i både indhold og omfang og er i høj grad tilpasset dine evner, interesser og behov, hvis du er proaktiv og initiativrig. Det kan være alt fra det mere redaktionelle indhold, til politisk kommunikation og argumentation, det kan være med fokus på salg og marketing, eller det kan være datatung medieanalyse.

På denne måde får du indsigt i konkret journalistisk og redaktionelt håndværk, og alt dette inden for digitale rammer, som er et af tidens væsentligste områder, og som er i rivende udvikling. Vi forventer naturligvis ikke, at du kan alt fra starten, men er villig til at lære, byde ind og indgå i fællesskabet. 

Vi lægger vægt på, at du

  • Er selvstændig, initiativrig og tager ansvar for dine opgaver
  • Er velskrivende, men er ikke bange for tal og data
  • Både tør spørge om hjælp eller tilbyde at aflaste kollegaer, alt efter din egen arbejdsbyrde
  • Desuden tæller det ikke ned, at du interesserer dig for samfundet og tilgår dine opgaver med nysgerrighed og med mod på nye perspektiver og vinkler på nutidens enmer.

Om os:

Willmore hjælper medier og organisationer med at udgive det rigtige indhold og styrke forretningen. Vi er uafhængige og drives med baggrund i kommerciel, digital og redaktionel ledelseserfaring på tværs af mediebranchen. 

Vi har specialiseret os i at rådgive mediehuse og redaktører om udvikling af digitale medier med særligt fokus på nichetitler og herunder nichemarkeder.

Vi hjælper derudover både virksomheder, organisationer og andre udgivere med at udkomme i en digital verden – styrker alle aspekter ved at være et medie. Vi har derfor opgaver, der beskæftiger sig med alt fra fondsansøgning, datadrevet medieanalyse, manuskripter, podcasts og andre udgivelser, redaktionelle opgaver, samt ledelseskurser og -workshops.

Ansøg her:

Vi er fleksible mht arbejdstider og tidspunkter og tager højde for din eksamenskalender. Vi forventer, at du som studentermedhjælper kan arbejde mellem 8 og 20 timer om ugen, alt efter aftale.

Vi søger især unge, der studerer statskundskab, retorik, journalistik el.lign.

Er dette noget for dig, så send en ansøgning til magnus@willmore.dk med titlen ‘ansøgning studentermedhjælper Willmore Group’.

Har du lyst til at høre mere om stillingen i Willmore, så skriv eller ring til Magnus Klarskov på 22 741 941 eller magnus@willmore.dk

Andet du kan læse:

Nyheder

Politiken Nicher åbner op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Artikler

Medier har længe udgivet nyheder i en nærmest endeløs strøm. I en gratis, annoncebaseret verden, hvor klik bestemmer, kan det give mening. Men sådan...

Case

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.

Strategi

Som abonnementsmedie er du nødt til at lade folk prøve dit indhold. Men ikke nødvendigvis alt dit indhold.