Connect with us

Hvad søger du?

Arrangementer

Morgenmøde: Når maskiner anbefaler indhold

Kom med, når to af dem, der ved mest, åbnet vinduet til en verden af Machine Learning, automatiske anbefalinger og personalisering.

Du møder Andreas Marckmann (foto: Jacob Nielsen) og Kasper Lindskow

Kom med, når to af dem, der ved mest, åbner vinduet til en verden af Machine Learning, automatiske anbefalinger og personalisering.

Hvornår: 30. september 2020 kl. 9.00 – 10.30

Hvor: Willmore, Lavendelstræde 17C, 4. sal (tag elevatoren i gården)

? Pris: Gratis (Kræver tilmelding / no-show fee: 400 kroner)

Automatiseringen er et af de vigtigste emner i mediebranchen i øjeblikket. Men maskinerne kommer ikke for at erstatte os. Tværtimod: De kommer til at hjælpe os, så vi kan gøre os endnu bedre til det, vi allerede er gode til.

Der er enighed blandt eksperterne om, at det første sted, maskinerne får en vigtig plads i den danske mediebranche, er inden for anbefaling af indhold og personalisering. Kort fortalt: Anbefalet indhold, der er meget mere relevant for den enkelte mediebruger.

Derfor inviterer Willmore til et inspirerende morgenmøde. Her vil to af dem herhjemme, der ved mest, tale om potentialer og faldgruber, når selvlærende maskiner skal anbefale indhold til vores brugere.

Dem møder du:

Andreas Marckmann Andreassen har netop udgivet bogen ”Sådan forandrer automatisering medierne”. Bogen er et resultat af hans fellowship på Syddansk Universitet.

På morgenmødet giver han en introduktion til machine learning i journalistikken og deler de bedste råd og eksempler fra sit fellowship indenfor automatisering i mediebranchen, så I kan vurdere, om det er noget for jer.

Du møder også Kasper Lindskow. Han er chef for forskning og innovation på Ekstra Bladet, hvor han arbejder med brug af kunstig intelligens til at skabe en mere relevant, engagerende og informerende nyhedsoplevelse.

På morgenmødet vil Kasper give sit perspektiv på brug af machine learning til personalisering af nyhedsmedier og eksempler på, hvordan Ekstra Bladet begynder at arbejde med disse.

Vi runder morgenmødet af med en debat af mulighederne samt de problemstillinger, selvlærende maskiner og automatisering generelt stiller medierne overfor.

Morgenmødet er en unik mulighed for at kigge ind i en virkelighed, mange medier snart befinder sig midt i og samtidig møde ligesindede fra branchen.

Tilmeld dig:

Arrangementet har været afholdt.

Hvis du vil have besked om kommende morgenmøder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev:

Om talerne:

Andreas Marckmann Andreassen er digital redaktør og nyhedschef på Fagbladet Journalisten. Han har netop udgivet bogen ”Sådan forandrer automatisering medierne”, som er resultatet af et fellowship i automatiseret journalistik, som han gennemførte på SDU 2019-2020.

Kasper Lindskow er Ph.d. i digital mediestrategi fra Copenhagen Business School (2016) og har de seneste ti år arbejdet med strategi og forretningsudvikling på Politiken og Ekstra Bladet i JP/Politikens Hus. 

I august 2020 skiftede han fra en stilling som strategi- og forretningsudviklingschef på Ekstra Bladet til en stilling som forsknings- og innovationschef samme sted. Her skal han lede en ny enhed for Platform Intelligence på Ekstra Bladet, der laver eksperimentelle projekter indenfor bl.a. recommender-systemer, Natural Language Processing (NLP) og Natural Language Generation (NLG) i samarbejde med flere danske universiteter.

Andet du kan læse:

Nyheder

Politiken Nicher åbner op for deres tredje niche Politiken Sundhed, og vi sætter selvfølgelig rammerne for det kommercielle arbejde.

Artikler

Medier har længe udgivet nyheder i en nærmest endeløs strøm. I en gratis, annoncebaseret verden, hvor klik bestemmer, kan det give mening. Men sådan...

Case

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.

Strategi

Som abonnementsmedie er du nødt til at lade folk prøve dit indhold. Men ikke nødvendigvis alt dit indhold.